Célunk, hogy Jézus Krisztus örömüzenetének sugárzása és hirdetése révén
minél több ember életét lássuk örökkévaló módon megváltozni!
A
Kattintson IDE!
  borito
Ebben a negyedévben 
már 155.000 példányban!augusztus 29., szombat

A napos oldal

„Szavad által adj nekem életet!” (Zsoltárok 119:37 NLT)

Jane Johnson Struck egy fagyos téli estén elindult, hogy vacsorát vigyen egy nemrég elhunyt barátja családjának. Forgalmi dugóba került, pedig napja már amúgy is szorosan be volt ütemezve. Sajnálta magát – és az is idegesítette, hogy amikor odaért a családhoz, senkit nem talált otthon. Elővette a mobiltelefonját, hogy tudtukra adja, itt járt, majd földbe gyökerezett, amikor az üzenetrögzítőről egy ismerős hangot hallott: „Vedd a kabátodat és a kalapodat, az aggodalmaidat hagyd a küszöbön; az élet olyan édes tud lenni az utca napos oldalán! Annie hangja volt, a barátnőjéé, aki meghalt, miután hosszú csatát vívott az emlőrákkal, hátrahagyva három gyermeket és egy gyászoló férjet. Struck ezt írja: „Az emberek, akiket megérintett Annie személyisége, kitartása, és bizonyságtétele, melyet ilyen nehéz és méltatlan körülmények között is tanúsított, nem számítottak arra, hogy az ő hangját fogják hallani az üzenetrögzítőről. Tántoríthatatlan lelke csodálatra késztetett… nyíltan beszélt prognózisáról, de soha nem habozott dicsőséget adni Istennek az átélt kegyelemért és békességért. Tudta, hogy az élet Jézussal, bármi is jön, akkor is a napos oldalon való járást jelenti.” A zsoltáros így imádkozott: „Szavad által adj nekem életet!”
Struck így folytatja elbeszélését: „Ahogy meghallottam Annie hangját az üzenetrögzítőről… Isten még holtában is használta őt, hogy kihívás elé állítson engem. Hazafelé vezetve azon tűnődtem, hogyan ragyogja be fénnyel Isten a legsötétebb utat is… hogy az önsajnálat mennyire visszatartott az élet édességének ízlelésétől… aztán bocsánatot kértem önző hozzáállásomért. Hatalmas emlékeztető volt ez arra, hogy egy napon az élet teljes egészében a napos oldal lesz… a mennyben, ahol nincs sötétség, betegség vagy halál.”

00:00
Értékelések átlaga: 4,4

Értékeld a mai elmélkedést!

Lelki táplálék Isten igéjéből

Total Biblia program Copyright © Minden jog fenntartva.

Ha szeretné, hogy továbbra is elérhető legyen a Mai Ige Magyarországon és még sokakhoz eljuthasson általa Isten életre szóló üzenete, kérjük támogassa a Mai Ige kiadványt és misszióját! A támogatás módjáról ide kattintva kaphat információt. Nagyon köszönünk minden adományt!

Ha megérintette Önt a fenti elmélkedés és változást hozott az életébe, kérjük írja meg számunkra! Visszajelzését ide kattintva tudja leírni és továbbítani számunkra!

Szeretné naponta olvasni a Mai Igét? Ha még nem rendelte meg a Mai Ige negyedévre szóló kiadványát, ide kattintva megteheti!

Ha szeretné népszerűsíteni honlapunkat, lehetősége van a Mai Ige elmélkedés ízelítőjét feltenni saját honlapjára! További információt kaphat erről ITT.

a mai ige története üzenet az írótól
Google Page Rank

Ezt a honlapot a kiadó a hűséges és nagylelkű támogatók adományaiból tartja fenn.
Copyright 2014. Ez az elmélkedés a UCB Europe engedélyével elérhető mindenki számára ezen a honlapon. Isten népének növekedését szolgálva a kiadó engedélyt ad gyülekezeteknek és keresztyén szervezeteknek arra, hogy az ezen a honlapon közzétett napi üzenetek közül évenként 52 elmélkedésből ingyenesen közöljenek le részleteket a kiadványaikban és egyéb módon. Minden kivonat után fel kell tüntetni a következőket:

"A fenti elmélkedés a Keresztyén Média UCB Hungary Alapítvány napi elmélkedése (honlap: maiige.hu), melynek írója Bob Gass. Magyar nyelven negyedévre szóló kiadvány formájában megrendelhető az alapítvány honlapján, vagy a következő címen: Mai Ige, 6201 Kiskőrös, Pf. 33."

Online adományozás szolgáltatója Kártyás adományozás szolgáltatója Elfogadott kártyák: Visa, Visa Electron, MasterCard

Mai Ige © 2014 | Impresszum | Alapítványi információk