Célunk, hogy Jézus Krisztus örömüzenetének sugárzása és hirdetése révén
minél több ember életét lássuk örökkévaló módon megváltozni!
A

Az

Istenember

film

Kattintson IDE!
  
Ebben a negyedévben 
már 160.000 példányban!október 08., csütörtök

Hogyan legyünk boldogok? (3)

„… várjuk a mi boldog reménységünket, a mi nagy Istenünk és üdvözítőnk, Jézus Krisztus dicsőségének megjelenését” (Titusz 2:13)

A remény boldogságot ad, a szkepticizmus erre nem képes. Lehet, hogy Krisztus még a te életedben visszajön, lehet, hogy feltámadva fogsz találkozni vele. Egy biztos: Jézus újra eljön! Ne engedd, hogy a kétkedők vagy a dátumokat kitűző hamis próféták ellankasszák reménységedet! Ray Bakke mondta el a következő történetet: „Ismertem egy idős glasgow-i professzort, McDonald volt a neve, aki a második világháború idején fogolytáborba került egy skót lelkésszel együtt. Az amerikaiakat a britektől magas drótkerítés választotta el, és McDonald valamiért az amerikai részbe került. Az amerikaiaknak volt egy összeeszkábált rádiójuk, amivel venni tudták a kinti híreket. McDonald minden nap elmondta a fontosabb híreket a kerítés másik oldalán lévő skót lelkésznek az ősi gael [kelta] nyelven, melyet a németek nem értettek. Egy napon megérkezett a hír, hogy a német főparancsnokság megadta magát. McDonald azonnal vitte a hírt barátjának – és látta, hogy az eltűnik a barakkok között. Egy perccel később már meg is hallotta a feltörő örömujjongást. A táborban megváltozott a hangulat. Az emberek énekelve és kiabálva járkáltak fel-alá, integettek az őröknek, és ránevettek a kutyákra. Amikor végül a német őrök három nap múlva megkapták a hírt, éjjel elmenekültek a tábor kapuit nyitva hagyva. Másnap reggel a britek és az amerikaiak szabad emberként sétáltak ki. Valójában azonban már három nappal korábbal felszabadította őket a hír, hogy a háború véget ért.” Krisztus visszajövetelének bizonyossága felszabadít a reménységre, az örvendezésre, a céltudatos életre még a legrosszabb körülmények között is. Isten megváltott népe számára a legjobb még hátravan!

00:00
Értékelések átlaga: 4,4

Értékeld a mai elmélkedést!

Lelki táplálék Isten igéjéből

Total Biblia program Copyright © Minden jog fenntartva.

Ha szeretné, hogy továbbra is elérhető legyen a Mai Ige Magyarországon és még sokakhoz eljuthasson általa Isten életre szóló üzenete, kérjük támogassa a Mai Ige kiadványt és misszióját! A támogatás módjáról ide kattintva kaphat információt. Nagyon köszönünk minden adományt!

Ha megérintette Önt a fenti elmélkedés és változást hozott az életébe, kérjük írja meg számunkra! Visszajelzését ide kattintva tudja leírni és továbbítani számunkra!

Szeretné naponta olvasni a Mai Igét? Ha még nem rendelte meg a Mai Ige negyedévre szóló kiadványát, ide kattintva megteheti!

Ha szeretné népszerűsíteni honlapunkat, lehetősége van a Mai Ige elmélkedés ízelítőjét feltenni saját honlapjára! További információt kaphat erről ITT.

a mai ige története üzenet az írótól
Google Page Rank

Ezt a honlapot a kiadó a hűséges és nagylelkű támogatók adományaiból tartja fenn.
Copyright 2014. Ez az elmélkedés a UCB Europe engedélyével elérhető mindenki számára ezen a honlapon. Isten népének növekedését szolgálva a kiadó engedélyt ad gyülekezeteknek és keresztyén szervezeteknek arra, hogy az ezen a honlapon közzétett napi üzenetek közül évenként 52 elmélkedésből ingyenesen közöljenek le részleteket a kiadványaikban és egyéb módon. Minden kivonat után fel kell tüntetni a következőket:

"A fenti elmélkedés a Keresztyén Média UCB Hungary Alapítvány napi elmélkedése (honlap: maiige.hu), melynek írója Bob Gass. Magyar nyelven negyedévre szóló kiadvány formájában megrendelhető az alapítvány honlapján, vagy a következő címen: Mai Ige, 6201 Kiskőrös, Pf. 33."

Online adományozás szolgáltatója Kártyás adományozás szolgáltatója Elfogadott kártyák: Visa, Visa Electron, MasterCard

Mai Ige © 2014 | Impresszum | Alapítványi információk