Célunk, hogy Jézus Krisztus örömüzenetének sugárzása és hirdetése révén
minél több ember életét lássuk örökkévaló módon megváltozni!
A
Kattintson IDE!
  boritokep
Ebben a negyedévben 
már 148.000 példányban!április 01., szerda

Imádkozom érted

„… könyörögtem érted…” (Lukács 22:32)

Nincs annál erőteljesebb kifejezése szeretetünknek, mintha azt mondjuk valakinek: „Imádkozom érted”! Az erőtlen vallásosság nagy tragédiája, hogy nem ismeri az imádságban rejlő hihetetlen erőt. Az imádság megindítja Istent! Márpedig, amikor Isten mozdul, akkor emberek és helyzetek megváltoznak! Jézus azt mondta Péternek: „… a Sátán kikért titeket, hogy megrostáljon, mint a búzát, de én könyörögtem érted, hogy el ne fogyatkozzék a hited: azért, ha majd megtérsz, erősítsd atyádfiait.” (Lukács 22:31–32). Isten pedig meghallgatta azt az imát! Annak ellenére, hogy Péter megtagadta Krisztust, végül mégis ő lett a világtörténelem legnagyobb lelki ébredésének egyik vezéralakja, és a Biblia két könyvének szerzője. Csak az örökkévalóság fogja megmutatni, hány élet menekült meg, hány szolgálat állt helyre imádság által. Az imádságban nincs távolság. Az imádságban bármely helyzetbe beléphetünk, bármikor, bárhol a földön, hivatkozva az ígéretre: „… higgyétek, hogy mindazt, amiért imádkoztok, és amit kértek, megkapjátok, és meg is adatik nektek” (Márk 11:24). Amikor a filiszteusok meg akarták semmisíteni Izráelt, Sámuel ezt mondta: „… imádkozni fogok értetek az Úrhoz” (1Sámuel 7:5). Az eredmény? „… előrenyomultak a filiszteusok, hogy megütközzenek Izráellel. Az Úr azonban hatalmas hangon mennydörgött azon a napon a filiszteusok fölött, és úgy megzavarodtak, hogy vereséget szenvedtek Izráeltől. (1Sámuel 7:10). Talán erre gondoltak a régiek, amikor azt mondták: „Vihart keltünk az imádságainkkal!” Isten meghívásra jön. Imádságaink nyitnak neki ajtót. Ha bármikor Jézus nevében imádkozunk, a Szentlélek felhatalmazást kap, hogy véghezvigyen olyan dolgokat az érdekünkben, amelyeket másként nem lehet elérni. Ne feledd ezt, ha legközelebb azt mondod valakinek: „Imádkozom érted”!

00:00
Értékelések átlaga: 4,4

Értékeld a mai elmélkedést!

Lelki táplálék Isten igéjéből

Total Biblia program Copyright © Minden jog fenntartva.

Ha szeretné, hogy továbbra is elérhető legyen a Mai Ige Magyarországon és még sokakhoz eljuthasson általa Isten életre szóló üzenete, kérjük támogassa a Mai Ige kiadványt és misszióját! A támogatás módjáról ide kattintva kaphat információt. Nagyon köszönünk minden adományt!

Ha megérintette Önt a fenti elmélkedés és változást hozott az életébe, kérjük írja meg számunkra! Visszajelzését ide kattintva tudja leírni és továbbítani számunkra!

Szeretné naponta olvasni a Mai Igét? Ha még nem rendelte meg a Mai Ige negyedévre szóló kiadványát, ide kattintva megteheti!

Ha szeretné népszerűsíteni honlapunkat, lehetősége van a Mai Ige elmélkedés ízelítőjét feltenni saját honlapjára! További információt kaphat erről ITT.

Ezt a honlapot a kiadó a hűséges és nagylelkű támogatók adományaiból tartja fenn.
Copyright 2014. Ez az elmélkedés a UCB Europe engedélyével elérhető mindenki számára ezen a honlapon. Isten népének növekedését szolgálva a kiadó engedélyt ad gyülekezeteknek és keresztyén szervezeteknek arra, hogy az ezen a honlapon közzétett napi üzenetek közül évenként 52 elmélkedésből ingyenesen közöljenek le részleteket a kiadványaikban és egyéb módon. Minden kivonat után fel kell tüntetni a következőket:

"A fenti elmélkedés a Keresztyén Média UCB Hungary Alapítvány napi elmélkedése (honlap: maiige.hu), melynek írója Bob Gass. Magyar nyelven negyedévre szóló kiadvány formájában megrendelhető az alapítvány honlapján, vagy a következő címen: Mai Ige, 6201 Kiskőrös, Pf. 33."

Online adományozás szolgáltatója Kártyás adományozás szolgáltatója Elfogadott kártyák: Visa, Visa Electron, MasterCard

Mai Ige © 2014