Célunk, hogy Jézus Krisztus örömüzenetének sugárzása és hirdetése révén
minél több ember életét lássuk örökkévaló módon megváltozni!
A
Kattintson IDE!
  
maiige_borito
Ebben a negyedévben 
már 139.000 példányban!november 24., hétfő

Mit akar tőled Isten?

„Minden oldalról körülfogtál, kezedet rajtam tartod.” (Zsoltárok 139:5)

Dávid azt írja: „… könyvedben minden meg volt írva, a napok is, amelyeket nekem szántál, bár még egy sem volt meg belőlük” (Zsoltárok 139:16). Isten okkal helyezett ide, de ez nem jelenti azt, hogy mások mindig meg fogják ezt érteni, vagy egyetértenek vele. Nehémiásról bírálói azt gondolták, hogy önző ember, aki csak azért veszi rá a prófétákat, hogy jókat mondjanak róla, hogy ezzel magának gazdagságot szerezzen. Pált kritikusai őrültnek tartották, ostoba fecsegőnek. Krisztus ellenfelei azt mondták rá, hogy ördög szállta meg. Számíts a támadásra és készülj fel rá! Ne engedd, hogy visszatartson az előrehaladástól!

Anna Quindlen újságírónak, aki 1992-ben Pulitzer díjat nyert, volt egy álom a szívében, ami olyan útra vitte, amit mások nem értettek. Egy 2002-ben a Sarah Lawrence College-ban elmondott beszédében így magyarázta: „Amikor kiléptem a New York Times-tól, hogy főállású anya legyek, a világ hangjai azt mondták, megőrültem. Amikor felhagytam az újságírással, hogy regényt írjak, megint azt mondták, bolond vagyok. Ha a siker nem az, amit te magad sikernek tartasz, még ha jól is néz ki a világ szemében, de nem érzed jónak belül a lelkedben, akkor az egyáltalán nem is siker.” Dávid azt mondta: „… kezedet rajtam tartod” (Zsoltárok 139:5). Ha egy álom Istentől jön, jó néhány ember számára felháborítónak fog tűnni. Le kell győznöd a nemet mondókat ahhoz, hogy elérhesd. Ennek ez a rendje. Ha valaki megpróbálja elhallgattatni reményeidet, vagy akadályozza előrejutásodat az álmod beteljesedése felé, lehet, hogy az az ember nem is a barátod.

 

00:00
Értékelések átlaga: 4,4

Értékeld a mai elmélkedést!

Lelki táplálék Isten igéjéből

Total Biblia program Copyright © Minden jog fenntartva.

Ha szeretné, hogy továbbra is elérhető legyen a Mai Ige Magyarországon és még sokakhoz eljuthasson általa Isten életre szóló üzenete, kérjük támogassa a Mai Ige kiadványt és misszióját! A támogatás módjáról ide kattintva kaphat információt. Nagyon köszönünk minden adományt!

Ha megérintette Önt a fenti elmélkedés és változást hozott az életébe, kérjük írja meg számunkra! Visszajelzését ide kattintva tudja leírni és továbbítani számunkra!

Szeretné naponta olvasni a Mai Igét? Ha még nem rendelte meg a Mai Ige negyedévre szóló kiadványát, ide kattintva megteheti!

Ha szeretné népszerűsíteni honlapunkat, lehetősége van a Mai Ige elmélkedés ízelítőjét feltenni saját honlapjára! További információt kaphat erről ITT.

Ezt a honlapot a kiadó a hűséges és nagylelkű támogatók adományaiból tartja fenn.
Copyright 2014. Ez az elmélkedés a UCB Europe engedélyével elérhető mindenki számára ezen a honlapon. Isten népének növekedését szolgálva a kiadó engedélyt ad gyülekezeteknek és keresztyén szervezeteknek arra, hogy az ezen a honlapon közzétett napi üzenetek közül évenként 52 elmélkedésből ingyenesen közöljenek le részleteket a kiadványaikban és egyéb módon. Minden kivonat után fel kell tüntetni a következőket:

"A fenti elmélkedés a Keresztyén Média UCB Hungary Alapítvány napi elmélkedése (honlap: maiige.hu), melynek írója Bob Gass. Magyar nyelven negyedévre szóló kiadvány formájában megrendelhető az alapítvány honlapján, vagy a következő címen: Mai Ige, 6201 Kiskőrös, Pf. 33."

Online adományozás szolgáltatója Kártyás adományozás szolgáltatója Elfogadott kártyák: Visa, Visa Electron, MasterCard

Mai Ige © 2014