Célunk, hogy Jézus Krisztus örömüzenetének sugárzása és hirdetése révén
minél több ember életét lássuk örökkévaló módon megváltozni!
A
Kattintson IDE!
  

Ebben a negyedévben 
már 138.000 példányban!szeptember 19., péntek

Isten igényt tart az életedre (1)

„… nem a magatokéi vagytok” (1Korinthus 6:19)

Képzeld el, hogy két ember áll egy ház előtt. Az egyik azt mondja, ez az ő háza. A másik visszakérdez: „Hogyhogy?” Az első így felel: „Három okból. Én építettem. Én fizettem érte. Én élek benne.” Nézzük meg, mi az első érv arra, hogy miért vagy Istené: mert ő teremtett. Vannak, akik úgy gondolják, hogy egy amőbából lettünk. A gond csak az, hogy nem tudják megmagyarázni, honnan lett az amőba! A Biblia azt mondja: „Megteremtette Isten az embert a maga képmására… férfivá és nővé teremtette őket” (1Mózes 1:27). Vannak, akik azt mondják, hogy a föld létezése az „ősrobbanás” eredménye. De ha azt mondanád nekik, hogy az autód onnan van, hogy hatalmas robbanás volt a győri Audi gyárban, akkor megkérdőjeleznék épelméjűségedet. Ha van terv, léteznie kell tervezőnek is. Ha van teremtett világ, léteznie kell Teremtőnek is. Mivel Isten teremtett, ezért tulajdonjoga is van. A Biblia azt mondja: „Vagy nem tudjátok, hogy testetek, amit Istentől kaptatok, a bennetek levő Szentlélek temploma, és ezért nem a magatokéi vagytok? Mert áron vétettetek meg: dicsőítsétek tehát Istent testetekben.” (1Korinthus 6:19-20). Isten nem csupán megteremtett, de különböző ajándékokat is adott, hogy teljesíteni tudd akaratát, és dicsőséget szerezz neki. Tehát mielőtt cédulát kötnének a nagylábujjadra, és elkezdenék megírni a gyászjelentésedet, kérdezd meg Istent, hogy mire születtél! Csak akkor tudod betölteni magadban az Isten alakú űrt, ami veled született, ha felfedezed és beteljesíted az Ő célját.

Értékelések átlaga: 5

Értékeld a mai
elmélkedést!

00:00
Előző napi elmélkedésKövetkező napi elmélkedés
Archívum naptár

Lelki táplálék Isten igéjéből

Total Biblia program Copyright © Minden jog fenntartva.

Ha szeretné, hogy továbbra is elérhető legyen a Mai Ige Magyarországon és még sokakhoz eljuthasson általa Isten életre szóló üzenete, kérjük támogassa a Mai Ige kiadványt és misszióját! A támogatás módjáról ide kattintva kaphat információt. Nagyon köszönünk minden adományt!

Ha megérintette Önt a fenti elmélkedés és változást hozott az életébe, kérjük írja meg számunkra! Visszajelzését ide kattintva tudja leírni és továbbítani számunkra!

Szeretné naponta olvasni a Mai Igét? Ha még nem rendelte meg a Mai Ige negyedévre szóló kiadványát, ide kattintva megteheti!

Ha szeretné népszerűsíteni honlapunkat, lehetősége van a Mai Ige elmélkedés ízelítőjét feltenni saját honlapjára! További információt kaphat erről ITT.

Ezt a honlapot a kiadó a hűséges és nagylelkű támogatók adományaiból tartja fenn.
Copyright 2013. Ez az elmélkedés a UCB Europe engedélyével elérhető mindenki számára ezen a honlapon. Isten népének növekedését szolgálva a kiadó engedélyt ad gyülekezeteknek és keresztyén szervezeteknek arra, hogy az ezen a honlapon közzétett napi üzenetek közül évenként 52 elmélkedésből ingyenesen közöljenek le részleteket a kiadványaikban és egyéb módon. Minden kivonat után fel kell tüntetni a következőket:

"A fenti elmélkedés a Keresztyén Média UCB Hungary Alapítvány napi elmélkedése (honlap: maiige.hu), melynek írója Bob Gass. Magyar nyelven negyedévre szóló kiadvány formájában megrendelhető az alapítvány honlapján, vagy a következő címen: Mai Ige, 6201 Kiskőrös, Pf. 33."

Online adományozás szolgáltatója Kártyás adományozás szolgáltatója Elfogadott kártyák: Visa, Visa Electron, MasterCard

Mai Ige © 2013