Célunk, hogy Jézus Krisztus örömüzenetének sugárzása és hirdetése révén
minél több ember életét lássuk örökkévaló módon megváltozni!
A
Kattintson IDE!
  borito
Ebben a negyedévben 
már 155.000 példányban!szeptember 02., szerda

Kit nyertél meg Krisztusnak?

„Menjetek el szerte az egész világba, hirdessétek az evangéliumot minden teremtménynek.” (Márk 16:15)

Egyszer egy lelkész azt mondta egy nagyáruház igazgatójának: „Már sokszor beszélgettem önnel szőnyegekről, ágyneműkről és mindenféle lakberendezési tárgyakról, de még sosem beszélgettünk arról, amivel én foglalkozom. Lenne rám néhány perce?” Miután az igazgató bevezette őt a saját irodájába, a lelkész elővette Újszövetségét, és arra biztatta az igazgatót, hogy legyen keresztyénné. A férfi arcán könnyek kezdtek peregni, miközben így szólt: „Hetven éves vagyok. Ebben a városban születtem, és üzleti kapcsolatban álltam száznál több lelkésszel, és ötszáznál is több egyházi tisztségviselővel mindenféle felekezetekből. De Ön az egyetlen, aki valaha is a lelkemről beszélgetett velem.” Ez az ember aznap letérdelt, és átadta életét Krisztusnak.

Szekeret akarunk, pedig még lovunk sincs! Azt gondoljuk, hogy ha elhívunk embereket a gyülekezetbe, akkor majd valahogy megváltódnak. Hála Istennek, hogy ez is megtörténik. De amikor az újszövetségi gyülekezet tagjai összegyülekeztek ünnepelni, általában már megnyerte őket valaki Krisztusnak, mielőtt odaértek az istentiszteletre! Krisztus életének utolsó perceiben is megmentett egy lelket. Utolsó parancsa az volt hozzánk, hogy lelkeket nyerjünk meg! Utolsó imája a kereszten megbocsátást kért mások számára. Nincs szükséged különösebb teológiai képzettségre, csak szeretned kell Jézust. Ha szereted őt, ez meglátszik arcodon, és megérződik szavaidon. Jézus azt mondta: „Én pedig, ha felemeltetem a földről, magamhoz vonzok mindeneket” (János 12:32). Ne izgulj amiatt, hogy te nem tudsz Krisztushoz vonzani embereket – csak mutasd be nekik őt, a vonzás az ő dolga!

00:00
Értékelések átlaga: 4,5

Értékeld a mai elmélkedést!

Lelki táplálék Isten igéjéből

Total Biblia program Copyright © Minden jog fenntartva.

Ha szeretné, hogy továbbra is elérhető legyen a Mai Ige Magyarországon és még sokakhoz eljuthasson általa Isten életre szóló üzenete, kérjük támogassa a Mai Ige kiadványt és misszióját! A támogatás módjáról ide kattintva kaphat információt. Nagyon köszönünk minden adományt!

Ha megérintette Önt a fenti elmélkedés és változást hozott az életébe, kérjük írja meg számunkra! Visszajelzését ide kattintva tudja leírni és továbbítani számunkra!

Szeretné naponta olvasni a Mai Igét? Ha még nem rendelte meg a Mai Ige negyedévre szóló kiadványát, ide kattintva megteheti!

Ha szeretné népszerűsíteni honlapunkat, lehetősége van a Mai Ige elmélkedés ízelítőjét feltenni saját honlapjára! További információt kaphat erről ITT.

a mai ige története üzenet az írótól
Google Page Rank

Ezt a honlapot a kiadó a hűséges és nagylelkű támogatók adományaiból tartja fenn.
Copyright 2014. Ez az elmélkedés a UCB Europe engedélyével elérhető mindenki számára ezen a honlapon. Isten népének növekedését szolgálva a kiadó engedélyt ad gyülekezeteknek és keresztyén szervezeteknek arra, hogy az ezen a honlapon közzétett napi üzenetek közül évenként 52 elmélkedésből ingyenesen közöljenek le részleteket a kiadványaikban és egyéb módon. Minden kivonat után fel kell tüntetni a következőket:

"A fenti elmélkedés a Keresztyén Média UCB Hungary Alapítvány napi elmélkedése (honlap: maiige.hu), melynek írója Bob Gass. Magyar nyelven negyedévre szóló kiadvány formájában megrendelhető az alapítvány honlapján, vagy a következő címen: Mai Ige, 6201 Kiskőrös, Pf. 33."

Online adományozás szolgáltatója Kártyás adományozás szolgáltatója Elfogadott kártyák: Visa, Visa Electron, MasterCard

Mai Ige © 2014 | Impresszum | Alapítványi információk