Célunk, hogy Jézus Krisztus örömüzenetének sugárzása és hirdetése révén
minél több ember életét lássuk örökkévaló módon megváltozni!
A
  

Ebben a negyedévben 
már 138.000 példányban!szeptember 02., kedd

Vidd magaddal Istent a munkahelyedre!

„Ti vagytok a föld sója.” (Máté 5:13)

Jon Gordon mondja: „Sok szervezetnél szoktam előadást tartani a pozitív vezetés fontosságáról és arról, hogy a pozitív környezet növeli a teljesítményt. Mégis legtöbbször a következő kérdést szokták feltenni: »Hogyan legyek pozitív, ha a főnököm nem az?«” Íme, néhány javaslat: »Még ha nem is te vagy a vezető… összpontosíts arra, hogy te legyél a legjobb, és igyekezz kihozni a legjobbat munkatársaidból is… hallgattasd el a negatív hozzáállást, a negatív megjegyzéseket! Ne feledd, nem tudod irányítani azt, hogy mások mit mondanak vagy tesznek, de az igen, hogy hogyan reagálsz arra.« Dr. David Hawkins szerint: »A lakosság nyolcvan százaléka negatív hullámokat sugároz. Ez mindenhol körülvesz minket. Próbálj felülemelkedni rajta.« Van egy régi mondás: »Ne birkózz a disznóval, mert mindketten sárosak lesztek – és a disznó még élvezi is!« Jézus azt mondta: »Ti vagytok a világ világossága. Nem rejthető el a hegyen épült város« (Máté 5:14). Határozd el, hogy te leszel a világítótorony, ami bevilágítja munkahelyedet! Összegzésül: a legtöbb ember nem szeret negatív lenni. Sokszor csak a stressz, a sok elfoglaltság vagy a félelem teszi őket ilyenekké. Sokuknak csupán egy ébresztő szóra van szükségük ahhoz, hogy kitörjenek ebből a kerékvágásból, és – bár talán másként gondolod, de – te lehetsz a változás eszköze. Jézus azt is mondta: »Ti vagytok a föld sója« (Máté 5:13), a sónak pedig két rendeltetése van. Megőrzi a dolgokat a romlástól, és ízt ad az ételnek. Keresztyénként a te feladatod is az, hogy megőrizz értékes dolgokat, hogy kibékíts embereket, és reményt adj a körülötted élőknek, beleértve munkatársaidat is.” Tehát vidd magaddal Istent a munkahelyedre!

Meghallgatom
Előző napi elmélkedés Archívum naptár
Következő napi elmélkedés

Lelki táplálék Isten igéjéből

Total Biblia program Copyright © Minden jog fenntartva.

Ha szeretné, hogy továbbra is elérhető legyen a Mai Ige Magyarországon és még sokakhoz eljuthasson általa Isten életre szóló üzenete, kérjük támogassa a Mai Ige kiadványt és misszióját! A támogatás módjáról ide kattintva kaphat információt. Nagyon köszönünk minden adományt!

Ha megérintette Önt a fenti elmélkedés és változást hozott az életébe, kérjük írja meg számunkra! Visszajelzését ide kattintva tudja leírni és továbbítani számunkra!

Szeretné naponta olvasni a Mai Igét? Ha még nem rendelte meg a Mai Ige negyedévre szóló kiadványát, ide kattintva megteheti!

Ha szeretné népszerűsíteni honlapunkat, lehetősége van a Mai Ige elmélkedés ízelítőjét feltenni saját honlapjára! További információt kaphat erről ITT.

Ezt a honlapot a kiadó a hűséges és nagylelkű támogatók adományaiból tartja fenn.
Copyright 2013. Ez az elmélkedés a UCB Europe engedélyével elérhető mindenki számára ezen a honlapon. Isten népének növekedését szolgálva a kiadó engedélyt ad gyülekezeteknek és keresztyén szervezeteknek arra, hogy az ezen a honlapon közzétett napi üzenetek közül évenként 52 elmélkedésből ingyenesen közöljenek le részleteket a kiadványaikban és egyéb módon. Minden kivonat után fel kell tüntetni a következőket:

"A fenti elmélkedés a Keresztyén Média UCB Hungary Alapítvány napi elmélkedése (honlap: maiige.hu), melynek írója Bob Gass. Magyar nyelven negyedévre szóló kiadvány formájában megrendelhető az alapítvány honlapján, vagy a következő címen: Mai Ige, 6201 Kiskőrös, Pf. 33."

Online adományozás szolgáltatója Kártyás adományozás szolgáltatója Elfogadott kártyák: Visa, Visa Electron, MasterCard

Mai Ige © 2013