Célunk, hogy Jézus Krisztus örömüzenetének sugárzása és hirdetése révén
minél több ember életét lássuk örökkévaló módon megváltozni!
A
Kattintson IDE!
  
maiige_borito
Ebben a negyedévben 
már 139.000 példányban!október 26., vasárnap

Tükröm, tükröm, mondd meg nékem (2)

„Magasztallak téged, mert félelmes és csodálatos vagy; csodálatosak alkotásaid…” (Zsoltárok 139:14)

Nos, hogyan kellene viszonyulnod külső megjelenésedhez?
1) Hálával. Köszönd meg Istennek, hogy különleges és egyedi személynek teremtett. Nem az öröklődés véletlenszerű eredményeként lettél. Igazi mestermű vagy, amiből csak egyetlen egy készült, Isten arra tervezett, hogy olyan helyet tölts be, amit senki más nem tudna. Ő tesz azzá, aki vagy! „Te alkottad veséimet, te formáltál anyám méhében” (Zsoltárok 139:13). „Köszönöm, hogy ilyen csodálatosan összetettnek alkottál! Igazán művészi kivitelezés!” (Zsoltárok 139:14 NLT). Nem futószalagról kerültél le, mint a tömegtermékek. Az Isteni Tervező aprólékosan kidolgozott, személyre szabott terve alapján készültél. A zsoltáríró azt mondja: „Csontjaim nem voltak rejtve előtted, amikor titkon formálódtam, mintha a föld mélyén képződtem volna” (Zsoltárok 139:15). Ez ám a legnagyobb mértékű gondos odafigyelés, nem igaz? Légy hát hálás Istennek: a mennyben terveztek, felügyelték formáltatásodat, és jónak találtak, mielőtt még egyetlen mozdulatot tettél volna e földön.

2) Értelmes vizsgálattal. Fedezd fel, mi Isten célja az életeddel! Nem arra lettél tervezve, hogy másokra jó benyomást tégy, vagy elismerésüket keresd. Isten szemében értékedet nem a külsőd adja. „Mert nem az a fontos, amit lát az ember. Az ember azt nézi, ami a szeme előtt van, de az Úr azt nézi, ami a szívben van.” (1Sámuel 16:7). Kezdj el úgy tekinteni magadra, ahogy Isten néz! Végeredményben úgyis csak az ő véleménye számít. Hiszen ő arra rendelt, hogy hasonlókká legyünk Fia képéhez (ld. Róma 8:29). Örülj! Isten nem hagyja abba munkáját rajtad, míg egészen olyanná nem formál, mint Jézus.

00:00
Értékelések átlaga: 4,2

Értékeld a mai elmélkedést!

Lelki táplálék Isten igéjéből

Total Biblia program Copyright © Minden jog fenntartva.

Ha szeretné, hogy továbbra is elérhető legyen a Mai Ige Magyarországon és még sokakhoz eljuthasson általa Isten életre szóló üzenete, kérjük támogassa a Mai Ige kiadványt és misszióját! A támogatás módjáról ide kattintva kaphat információt. Nagyon köszönünk minden adományt!

Ha megérintette Önt a fenti elmélkedés és változást hozott az életébe, kérjük írja meg számunkra! Visszajelzését ide kattintva tudja leírni és továbbítani számunkra!

Szeretné naponta olvasni a Mai Igét? Ha még nem rendelte meg a Mai Ige negyedévre szóló kiadványát, ide kattintva megteheti!

Ha szeretné népszerűsíteni honlapunkat, lehetősége van a Mai Ige elmélkedés ízelítőjét feltenni saját honlapjára! További információt kaphat erről ITT.

Ezt a honlapot a kiadó a hűséges és nagylelkű támogatók adományaiból tartja fenn.
Copyright 2014. Ez az elmélkedés a UCB Europe engedélyével elérhető mindenki számára ezen a honlapon. Isten népének növekedését szolgálva a kiadó engedélyt ad gyülekezeteknek és keresztyén szervezeteknek arra, hogy az ezen a honlapon közzétett napi üzenetek közül évenként 52 elmélkedésből ingyenesen közöljenek le részleteket a kiadványaikban és egyéb módon. Minden kivonat után fel kell tüntetni a következőket:

"A fenti elmélkedés a Keresztyén Média UCB Hungary Alapítvány napi elmélkedése (honlap: maiige.hu), melynek írója Bob Gass. Magyar nyelven negyedévre szóló kiadvány formájában megrendelhető az alapítvány honlapján, vagy a következő címen: Mai Ige, 6201 Kiskőrös, Pf. 33."

Online adományozás szolgáltatója Kártyás adományozás szolgáltatója Elfogadott kártyák: Visa, Visa Electron, MasterCard

Mai Ige © 2014